Hər kəsə salam! Onlayn aləmdə etibarlılıq mənim üçün hər şeydən önəmlidir
Hər kəsə salam! Onlayn aləmdə etibarlılıq mənim üçün hər şeydən önəmlidir. Xüsusilə profil məlumatlarımın üçüncü tərəflərə verilib-verilmədiyini, hesabı bağlamaq istəsəm bunun nə qədər asan olduğunu yoxlayıram. Bəzən elə saytlar olur ki, qeydiyyat asandır, amma hesabı silmək üçün dəstək xidmətinə yazmaq lazımdır. Sizcə, bu baxımdan Azərbaycanda daha təhlükəsiz və şəffaf hesab edilən platformalar varmı? Rəylərinizi gözləyirəm.
13 vues

Uzun bir iş günündən sonra evə gəlib rahat kresloda oturub internet səhifələrini vərəqləmək mənə xoş gəlir. Bu, gün ərzində toplanmış neqativ emosiyaları buraxmaq üçün əla üsuldur. Bu gün həmin gəzintilər zamanı təsadüfən maraqlı bir platforma kəşf etdim – bu saytı gördükdə ilk baxışdan diqqətim cəlb oldu. Dizaynı, rəng sxemi və funksionallığı – hər şey yüksək səviyyədədir. Bura daxil olduqdan sonra insan özünü rahat hiss edir, çünki heç bir lazımsız məlumat yoxdur. Hər şey praktikliyə və istifadəçi məmnuniyyətinə hesablanmışdır. Mən buranı araşdırdıqca daha çox maraqlanmağa başladım. Belə düşünülmüş və keyfiyyətli platforma hazırlamaq böyük əmək tələb edir. Şübhəsiz ki, burada vaxt keçirmək həm zövqlü, həm də faydalıdır.